Wie zijn wij en wat doen wij?

Welkom op het blog van The Waffle Factory!

Wij zijn Célina, Amber, Johanna en Anne, en allemaal rond de 15 jaar. Alle vier zitten we in het derde jaar van Atheneum.

bedrijf

In samenwerking met de Rabobank hebben wij een wafelbedrijfje opgericht. We verkopen wafels voor de stichting Day for Change.

Day for Change wil een bijdrage leveren aan de vermindering van armoede en ongelijkheid door kansen te creëren voor mensen zodat zij hun eigen vaardigheden kunnen versterken en de middelen verwerven om zelf hun kwaliteit van leven te verbeteren. Dit geldt voor de scholieren die in Nederland deelnemen aan de Day for Change Actie ( wij dus!) én voor mensen in ontwikkelingslanden die dankzij de opbrengsten uit deze actie gesteund worden.

Samengevat; we proberen samen met andere scholieren zoveel mogelijk geld op te halen door middel van een zelf opgezet bedrijfje. Het geld gaat naar ontwikkelingslanden die hierdoor gesteund kunnen worden. Een prachtig doel dus!

Wij gebruiken alleen natuurlijke ingrediënten voor onze zelfgebakken wafels. De wafels bevatten bloem, bakpoeder, suiker, zout, eieren, boter en melk.

Onze wafels zijn hartvormig, zoals op deze foto:

hartjes wafels

De wafels zijn versierd door de zelfgekozen toppings van de consument. Denk aan sprinkels, gesmolten chocolade, slagroom en vers fruit.

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s